A SPIRITUÁLIS EXTÁZIS EZOTERIKUS JÓGAKÖZPONT TERÜLETÉN CIPŐ NÉLKÜL LEHET CSAK TARTÓZKODNI!
 • Annak érdekében, hogy mindannyian felszabadultan élvezhessük a Jóga Fesztiválon elhangzó előadásokat és workshopokat, kérünk minden kedves résztvevőt, hogy tartsák tiszteletben az előadókat, és az előadások, workshopok alatt halkan legyenek, a mobil telefonokat vagy kapcsolják ki, vagy halkítsák le, megadva a lehetőséget a másoknak, hogy figyeljék az előadást.
 • Kérünk továbbá mindenkit, hogy a jó ízlés határain belül maradva, mások személyiségi jogait, érzéseit tiszteletben tartva viselkedjenek. Amennyiben valaki botrányosan, másokat sértő módon viselkedik, azt a Rendezőség a saját belátása alapján elküldheti a Jóga Fesztiválról, mely esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 • Amennyiben valakinek nincs az adott napra szóló, sérülésmentes karszalagja a csuklóján, az illető a Jóga Fesztiválról a jegy árának visszatérítése nélkül eltávolítható. A karszalag másra át nem ruházható. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényesnek. A sérült – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű karszalag érvénytelen! A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.
 • A Jóga Fesztiválra ittasan, illetve egyéb kábító hatású szer befolyása alatt belépni tilos. A Jóga Fesztiválon alkoholt, egyéb kábító hatású szert fogyasztani tilos. Amennyiben valakiről a Rendezőség joggal azt feltételezi, hogy ittas, vagy kábító hatású szer befolyása alatt van, úgy megtagadhatják a belépés jogát vagy joguk van az illetőt eltávolíttatni a Jóga Fesztivál területéről, ebben ez esetben a jegy árát visszatéríteni nem áll módunkban.
 • A Jóga Fesztivál területén dohányozni, a vonatkozó jogszabályok értelmében tilos.
 • A Jóga Fesztivál területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos. Ezeket a bejáratnál található Recepciós pultnál, vagy bárhol a Jóga Fesztivál területén ellenőrzhetik, és ilyen tárggyal a belépést a Rendezőség megtagadhatja, vagy a Rendezőség a saját belátása alapján elküldheti a Jóga Fesztiválról a jegy visszatérítése nélkül.
 • A Jóga Fesztiválra kutyát és házi állatot behozni nem lehet!
 • A Jóga Fesztivál területén a Rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
 • Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb 2 literes műanyagpalackban, vagy dobozos kiszerelésben, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Jóga Fesztivál területére. Belépéskor a Rendezőségnek joga van ezen szabályok betartását ellenőrizni.
 • A Jóga Fesztivál területére behozott értéktárgyakért a Jóga Fesztivál szervezősége és Kőrösi Csoma Jóga Egyesület nem vállal felelősséget. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
 • A Jóga Fesztivál előadásairól, programokról kép- és hangfelvételt készíteni, a Jóga Fesztivál Szervezői kivételével nem lehet.
 • Gyermekek (14 év alatt) csak kísérővel léphetnek be a Jóga Fesztivál területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott, addig, amíg nem zavarják az előadásokat, workshopokat.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Hozzájárulás

A jegytulajdonosok a jegy megvételével hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a közönség tagjaként kép- és hangfelvétel készüljön, továbbá a felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel. Természetesen személyiségi jogokat és a jó ízlés határait sértő felvételek nem készülnek.