A gáttájéki izmok  – azok tantrikus és taoista szerelmi titka

Magyarországon először!  2016 január 27-én  18:00 – 21:30

helyszín:
Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont
MODERN SZEXOLÓGIA ÉS A SZERELEM KELETI MŰVÉSZETE
Győr, Kisfaludy utca 2

Ez a workshop az ugyanezen a címen megjelent könyvön alapul és azoknak szól, akik fel akarják fedezni a gáttájéki izomzat hatását a szexuális tevékenységre, a modern orvostudomány által szolgáltatott információk szigorú tanulmányozása révén. Ez az ismeret ugyanakkor párhuzamba lesz állítva a tantrikus és taoista ősi hagyományokból leszűrt információkkal, amelyek különösen hatékony egyéni és párkapcsolati  módszereket nyújtanak a nemi élet fejlesztésére azoknak, akik nyitottak a gyakorlati megoldásokra.

A worshopon megtanuljuk aktiválni a gáttájéki izomokat (melyeket a tantrában és a taoizmusban a “szexuális izmok”-ként említenek), azáltal, hogy helyesen hajtunk végre különféle tonizáló gyakorlatokat ill. izomösszehúzásokat, melyeket speciális légzőgyakorlatokkal kombinálunk.

MODERN SZEXOLÓGIA ÉS A SZERELEM KELETI MŰVÉSZETE

Ezek az erőteljes gyakorlatok segítenek: megelőzni az inkontinenciát, fokozzák a szexuális energiát és teljesítőképességet és a férfiak esetében az ejakulációs reflex feletti kontrollképességet. Emellett felébresztik a személyes vonzerőt és fokozzák partnerünk erotikus kielégültségét. A workshopon a tantrikus orgazmus egyes ezoterikus jellegei is fel lesznek tárva.

Információ és beiratkozás:

 

Az előadókról:

Júlia Kolozsvári Catrina

Szexológus, több könyv szerzője, pl. a “Modern szexológia és a szeretkezés keleti művészete.”
Jóga és tantra oktató.
Az Animus Anima kiadó tulajdonosa.
Személyiség fejlesztő tréner és a SELF személyiség fejlesztő program szerzője.

Júlia Kolozsvári Catrina és Nicolae Catrina (Adinathananda)

Nicolae Catrina (Adinathananda)

Jóga professzor, több, mint 30 évnyi tapasztalattal. Ő alapította az egyetlen, Indián kívüli Kasmíri Sívaizmus tanfolyamot ezelőtt 20 évvel, mely egyedi módon nyújt a nyugati gondolkodás számára is érthetően ezen spirituális hagyomány gazdagságát és mélységét. A tanfolyamot többezren látogatják Romániában és zsámos más országban. A hiteles spiritualitás különféle formái iránti mély érdeklődése valamint spirituális intuíciója tették lehetővé, hogy több más tanfolyamot is létrehozzon, mint pl.: Tantrikus Alkímia, Eneagramm, Ezoterikus Ji Csing, stb.
Szerzője több könyvnek a sívaizmussal, jógával, tantrával, spirituális művészettel, stb. kapcsolatban. Mint szanszkritológus fontos jóga és tantra írásokat fordított le, mint: Sundaryalahari, Shiva Samhitan vagy Gheranda  Samhiata.
Információ és beiratkozás:
Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont
Győr, Kisfaludy utca 2